Coaching en begeleiding 
  van donorkinderen en andere betrokkenen bij donorconceptie
 
 
 

Welkom op mijn site!

Wie ben ik? Drie woorden en een vraagteken die je aardig bezig kunnen houden. Als donorkind, een kind geboren door middel van kunstmatige inseminatie met donorzaad, weet ik als geen ander dat je veel vragen hebt over je afkomst. Op wie lijk ik? Waar komen mijn interesses toch vandaan? Welke genen zijn er doorgegeven aan mijn kinderen? Eigenlijk mist er een stukje om de puzzel compleet te maken.

In Nederland zijn ruim 50.000 donorkinderen die in toenemende mate op zoek zijn naar gegevens over hun donor. Internationale databanken worden steeds populairder. De behoefte om te weten van wie je afstamt blijkt overduidelijk.  

Als je dit leest, dan ben je op zoek naar iemand die je kan helpen. Misschien heb je net gehoord dat je een donorkind bent en heb je hier allerlei vragen over. Of je wilt op zoek gaan naar je biologische vader, maar je weet niet hoe je dit aan je opvoedouders moet vertellen. Of je hebt een match met een halfzus- of broer en je vindt het spannend om hem of haar te ontmoeten. En na de eerste ontmoeting, wat dan?

Als donorkind kun je onzeker zijn over hoe je om moet gaan met al deze situaties. Het kan zelfs leiden tot stress of een burn-out. Als coach en ervaringsdeskundige wil ik je graag helpen en ga ik samen met jou aan de slag om je te leren omgaan met je gevoelens en een antwoord te vinden op je (praktische) vragen.

Ook andere betrokkenen bij donorconceptie, zoals donoren, wens- en opvoedouders, help ik graag!