Coaching en begeleiding 
  van donorkinderen en andere betrokkenen bij donorconceptie
 
 
 

Over mij

Mijn naam is Linda Sprado-Pols. Ik ben in 1973 geboren in Vlaardingen en woon daar nog steeds met veel plezier met mijn man Patrick, onze kinderen Jori en Indy, de golden retriever Lara en de poezen Puk en Beau.

Waarom JOIN?

De letters van JOIN zijn de eerste letters van de namen van mijn twee kinderen: JOri en INdy. Door hun geboorte is mijn zoektocht naar mijn biologische vader gestart en versterkt. JOIN staat voor mij voor in beweging komen en in verbinding staan.

Het logo bestaat uit een boom met als bladerdek een vingerafdruk. Dit staat voor mij voor een stamboom en voor de plek die je als donorkind in die stamboom inneemt.

Passie

Mijn passie is om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Je kunt je leven lang blijven leren van jezelf en jezelf steeds beter leren kennen. Soms is reflectie op jezelf nodig: welke gedachten en patronen hanteer je? Waarom doe je dat? Levert dat iets op? Hoe zou het ook anders kunnen?

Ervaring

Met deze passie heb ik inmiddels ruim 25 jaar ervaring opgedaan in leidinggevende, adviserende en coachende functies. Ik heb verschillende HBO diploma’s behaald op het gebied van HR management en coaching. Ook ben ik opgeleid als vertrouwenspersoon. Naast mijn werkzaamheden als coach ben ik HR-adviseur op een middelbare school. En ik ben een donorkind.

Donorkind

Ik weet vanaf mijn 27e dat ik een donorkind ben. Daarna begon voor mij een lange zoektocht naar mijn biologische vader. Uiteindelijk, in 2019, heb ik hem gevonden. Ook heb ik drie halfzussen en een halfbroer gevonden. Uit ervaring weet ik welk effect dit op je leven kan hebben. Ik merk in de gesprekken met donorkinderen dat ze vaak worstelen met hun identiteit en dat ze hierbij weinig tot geen begeleiding ervaren. Iets wat ik zelf ook heb gemist. Ik wil dan ook graag andere donorkinderen, maar ook andere betrokkenen bij donorconceptie, begeleiden en helpen bij het vinden van antwoorden op hun vragen.

Ik kan daarbij gebruik maken van een groot netwerk dat ik gedurende de zoektocht heb opgebouwd; met andere donorkinderen, donoren en allerlei organisaties en professionals die zich bezighouden met het thema donorkinderen.

Missie

Mijn missie is om jou te begeleiden en te helpen bij praktische vragen en bij het krijgen van inzicht in hoe je met je gevoelens omgaat en functioneert. Dat doe ik door te helpen bij het helder krijgen van je vraag, samen te kijken naar de manier waarop je dingen aanpakt en te onderzoeken hoe het ook anders kan. Door je bewust te worden van wat je doet, kun je verandering aanbrengen in je gedrag en concrete stappen zetten richting je doel. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en zit je beter in je vel.